ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ 2017-12-22T22:01:36+00:00

… ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Καλώς ήλθατε!

Αν αναζητάτε αξιόπιστες λύσεις στα τεχνικά ζητήματα που σας απασχολούν, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και πάντα με τη γνώση και τη σφραγίδα του μηχανικού, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Γνωρίστε μας και περιηγηθείτε ελεύθερα στη σελίδα μας!

Οι μηχανικοί

Δρ. Ηλίας Π. Γεωργακόπουλος – Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Ο Ηλίας Π. Γεωργακόπουλος το 2010 ορκίστηκε Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Τμήματος “Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών” της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει αναπτύξει έντονη ερευνητική δραστηριότητα στα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η οποία έχει διακριθεί και αναγνωριστεί τόσο σε διεθνές όσο και εθνικό επίπεδο με βραβεύσεις και με δημοσιεύσεις σε κορυφαία διεθνή περιοδικά και συνέδρια. Ενδεικτικά αναφέρουμε δύο βραβεύσεις:

  • Πρώτο βραβείο στα πλαίσια διεθνούς διαγωνισμού για το σχεδιασμό πρωτότυπου ηλιακού οχήματος (όχημα που κινείται μόνο με τη χρήση ηλιακής ενέργειας από φωτοβολταϊκά) και
  • Πρώτο βραβείο σε εθνικό επίπεδο από το Τμήμα Ενέργειας της Διεθνούς Ένωσης Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (PES-IEEE) για την καλύτερη Διπλωματική Εργασία.

Έχει διατελέσει εισηγητής σεμιναρίων του “Ινστιτούτου Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Μελών Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Α.Ε.” (ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ) εκπαιδεύοντας Έλληνες μηχανικούς στο σχεδιασμό, στις μελέτες και στην κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Ασκεί έντονη ερευνητική δραστηριότητα συμμετέχοντας σε ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με φορείς όπως το Μετσόβειο Πολυτεχνείο αλλά και το Ινστιτούτο Καινοτομίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης ΑΕΙΠΛΟΥΣ. Από το 2014 εργάζεται στην Intracom Defense Electronics στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης.

Μαρία Β. Καλφούντζου – Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Η Μαρία Β. Καλφούντζου είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτη του Τμήματος “Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών” της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση σπουδών: “Συστήματα Ηλεκτρικής Ενέργειας”. Από το 2007 είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). Είναι κάτοχος μελετητικών πτυχίων στις κατηγορίες: “Μελέτες Μηχανολογικές, Ηλεκτρολογικές και Ηλεκτρονικές” (κατηγορία 9) και “Ενεργειακές Μελέτες” (κατηγορία 14). Είναι υπεύθυνη των μελετών/ κατασκευών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων – ενεργειακών επιθεωρήσεων/ αναβαθμίσεων, καθώς επίσης και των μελετών/ κατασκευών έργων εξοικονόμησης ενέργειας και Α.Π.Ε., με πλήθος έργων στο ενεργητικό της. Διετέλεσε ωρομίσθια καθηγήτρια στις σχολές μαθητείας ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ στο Αγρίνιο για τα σχολικά έτη 2009-2010 και 2010-2011 στην ειδικότητα Αμαξωμάτων και στην ειδικότητα Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ!

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε κάθε απορία σας και να σας παρέχουμε Ενεργειακές Λύσεις προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες του δικού σας ακινήτου!

ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
EMAIL *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΘΕΜΑ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;