ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Από το 2008 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της μελέτης και κατασκευής πάσης φύσεως ιδιωτικών έργων προσφέροντας υπηρεσίες ολοκληρωμένων ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, επιβλέψεις και υλοποιήσεις των αντίστοιχων κατασκευαστικών έργων. Δίνουμε πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας και σχεδιάζουμε σύγχρονους χώρους ακολουθώντας τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης. Αξιοποιούμε τους διαθέσιμους πόρους και εφαρμόζουμε εκείνες τις τεχνικές που οδηγούν σε άρτιες κατασκευές τόσο στη δομή τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες τις αναγκαίες συμβουλές για την ασφαλή, ορθή και οικονομική λειτουργία του κτιρίου, παρέχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη λειτουργική υποστήριξη.

Σας προτείνουμε εκτός από τα συμβατικά συστήματα, νέα, καινοτόμα συστήματα με αποδεδειγμένα λειτουργικά και οικονομικά οφέλη! Επιπλέον, σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον άρτιο σχεδιασμό του χώρου σας και αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την επίβλεψη όλων των εργασιών.

Ακόμη, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη οικονομοτεχνικής προσφοράς επιλέγοντας τον αρτιότερο εξοπλισμό για την κατασκευή των ηλεκτρομηχανολογικών δικτύων, καθώς επίσης και τη διασφάλιση της ποιότητας της εργασίας. Με γνώμονα πάντα τη σχέση απόδοσης – τιιμής σας προτείνουμε το βέλτιστο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για την εγκατάστασή σας και σας προτείνουμε λύσεις μέγιστης εξοικονόμησης ενέργειας (συστήματα καύσης – αντισταθμίσεις) με συνδυασμό ήπιων μορφών ενέργειας (ηλιοθερμικά συστήματα, φωτοβολταϊκά συστήματα κ.λπ.).

Σας εγγυόμαστε τη σωστή εφαρμογή των μελετών οι οποίες θα είναι προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες και απαιτήσεις της δικής σας οικοδομής/ επιχείρησης, με την επίβλεψη όλων των εργασιών που θα αναλάβει το δικό μας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή προέρχονται πάντα από πιστοποιημένους προμηθευτές και ελέγχονται σχολαστικά για την τήρηση των προδιαγραφών του έργου. Τέλος, με το πέρας των εργασιών, εκπαιδεύουμε τον πελάτη για την ορθή λειτουργία της εγκατάστασης και συντάσσουμε πρόγραμμα συντήρησης αυτής.

Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στην Περιφέρεια Αττικής χωρίς όμως να αποκλείουμε συνεργασίες και στην υπόλοιπη Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου στον τομέα του σχεδιασμού και της διαχείρισης κτιριακών έργων. Επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και στοχεύουμε στην παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, δίνοντας λύσεις προσαρμοσμένες απόλυτα στις δικές σας ανάγκες!

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το blog μας!blogenergeiakeslyseis

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το!
Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *